...

Skavlan


Skavlan er Skandinavias største talk show, der programleder Fredrik Skavlan fører interessante samtaler med noen av verdens største stjerner, artister, politikere og filosofer. Programmet viser Skavlans møte med gjestene, og gjestenes møte med hverandre. Skavlan blir spilt inn for et ’live’ publikum i Stockholm, London og New York, og sendes hver helg på TV2 og SVT under vår/høstsesongen. Hver sesong har 12 episoder.

Skavlan hadde premiere i Sverige i januar 2009 som en videreføring av programlederens fredagsprogram ’Først og Sist’ – denne gang innspilt i SVTs studioer i Stockholm primært for et svensk publikum, men med reprise på NRK. Allerede i andre sesong vokste Skavlan til en unik norsk-svensk samproduksjon mellom NRK og SVT, og fikk tidlig en høy seeroppslutning med toppnotering på over 3 millioner seere i begge land. Fra høstsesongen 2010 har Skavlan blitt produsert av Monkberry AS, med kontorer i både Oslo og Stockholm. Siden høsten 2018 har programmet blitt vist på TV2 i Norge. Monkberry AS eies av Fredrik Skavlan og Marianne Torp Kierulf – selskapets leder og produsent.

PUBLIKUM

Ønsker du å sitte i publikum i Stockholm, vennligst kontakt publik@skavlan.com. Ønsker du å være publikum i London, kontakt london@skavlan.com. Ønsker du å være publikum i New York, kontakt newyork@skavlan.com