...

EIERE OG PARTNERE I OSLO

fredrik

FREDRIK SKAVLAN

Journalist

Fredrik Skavlan (f. 1966) er journalist, programleder, foredragsholder og tegner. Han har bakgrunn fra Morgenbladet, Dagbladet og Aftenposten, men ledet fra 1996 det som skulle bli Nordens største talkshow for NRK, SVT og TV2. I 2021 trakk han seg tilbake for å utvikle nye prosjekter for Monkberry – med og uten seg selv som programleder.

martine

MARTINE ALM JESPERSEN

Journalist

Martine Alm Jespersen (f. 1986) er journalistutdannet og har jobbet med research, manus og regi for komikere som Anne Kat. Hærland og Ylvis. Hun har vært radioprodusent i NRK P3, og journalist i NRKs debatt- og magasinavdeling. Som redaksjonsleder i Skavlan-redaksjonen har Martine også bred internasjonal erfaring med gjestebooking og programinnspilling i London og New York.

marianne-2

MARIANNE TORP KIERULF

Daglig leder

Marianne Torp Kierulf (f. 1966) har mer än 25 års erfarenhet från den norska mediebranschen, först som journalist, redaktör och producent på TV2 och NRK - innan Monkberry startades 2010. Marianne har varit vd sedan starten och exekutiv producent för Skavlan och Monkberrys övriga produktioner. Hon har lång erfarenhet av att sätta ihop och leda multinationella team.

EIERE OG PARTNERE I STOCKHOLM

katarina

KATARINA AREDZKI

Administrasjonssjef

Katarina Aredzki (f. 1978) har sin TV-bakgrunn fra nyheter, sport og Melodifestivalen, både i SVT og i ulike produksjonsselskaper. Fra 2011 var hun produksjonsleder for Skavlan, og har dessuten hatt et overordnet ansvar for en rekke andre Monkberry-satsninger. Katarina har siden 2022 vært administrasjonssjef på Monkberrys Stockholmskontor.

ulrikke

ULRIKA KINDBOM

Redaktør

Ulrika Kindbom (f. 1968) er journalist med over 30 års erfaring fra public service og programmer som Aktuelt, Gomorron Sverige, Hemma, Söndagsöppet, samt både amerikanske og svenske valgsendinger. Hun har vært sentral i oppstarten av suksesser som Go’kväll, Debatt, Skavlan og Bergfeldt. Ulrika har også lang fartstid som leder og redaktør.

antion

ANTON MENCIN

Produsent

Anton Mencin har lang erfaring fra svensk tv og radio. Han er journalistutdannet, men har også bakgrunn som manusforfatter og skuespiller. I Monkberry har Anton primært jobbet som researcher, tekstforfatter og postprodusent på Skavlan og Bergfeldt (SVT,) og som produsent for Bianca (Discovery).

mattias

MATTIAS ÖSTERLUND

Journalist

Mattias Österlund (f. 1971) har mer enn 20 års erfaring fra public service og som redaktør for blant annet Gomorron Sverige, Aktuelt, Rapport og Kulturnyheterna, før han kom til Monkberry i 2014. Parallelt med jobben som journalist i Skavlan- og Bergfeldt-redaksjonen har han vært en populær produsent for Sommar i SR. Mattias har journalisthøyskolen og en master i journalistikk fra USA.

carl

CARL-JOHAN HAMLET

Journalist

Carl-Johan Hamlet (f. 1994) begynte sin karriere som sportsreporter i Aftonbladet og Expressen. De siste årene har han jobbet med produksjoner som Nyhetsmorgon og Efter fem på TV4 og Discoverys OS-satsinger, før han kom til Monkberry i 2020. Carl-Johan har jobbet med både Skavlan, Bergfeldt og Bianca.