...
Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt fikk sitt eget talkshow på SVT våren 2021. Hun er kjent som utenrikskorrespondent for SVT, forfatter, dokumentarist og prisbelønnet journalist. Programmet hennes favner hele Sverige og har siden premieren vært et av Sveriges mest sette program.

Les mer
Bianca

Bianca

Bianca ledes av Bianca Ingrosso og er Discoverys store talkshow-satsing. Programmet er et sprudlende underholdningsprogram med en spennende bredde av aktuelle gjester. Bianca Ingrosso ble hele Sveriges Bianca gjennom Wahlgrens värld som siden oppstarten i 2016 har vært en stor publikumssuksess.

Les mer
Skavlan Jr

Skavlan Jr

Varför blir man kär? Hur går man vidare efter dåden i Trollhättan? Farzad Farzaneh är programledare för Skavlan Jr, en ny talkshow där vi får höra barns berättelser om stort och smått. Han träffar bland annat 11-åriga Sam, som för ett år sedan hette Iris. Några av artisterna som uppträder är Ace Wider, Isac Elliot och Joel Alme.

Les mer
På Bortebane

På Bortebane

Norge er flere ganger blitt kåret til verdens beste land å leve i. Betyr det at vi gjør alt rett? I 'På Bortebane' drar norske folkevalgte politikere ut i verden for å møte de sterkeste stemmene og beste argumentene for at andre løsninger er bedre enn de norske. På bortebane, langt fra den kjente norske offentligheten, må de forsvare sine egne, samt våre felles norske verdier.

I første sesong i 2015 var det nestleder i Arbeiderpartiet og leder av justiskomiteen Hadia Tajik som utforsket temaer som dødsstraff, barneoppdragelse og dødshjelp. Fire nye program er i produksjon. To med Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og to med leder i KrF, Knut Arild Hareide.

Les mer
BokPod

BokPod

BokPod presenterer Norges mest interessante forfattere i en ukentlig podkast. Dette er tidløse intervjuer som tar for seg hele forfatterskapet. Hallgeir Opedal - prisbelønt portrettør kjent fra Dagbladet Magasinet - snakker med fortfatterene om skriving, teknikk, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt - tanker omkring det å være forfatter.

Les mer
Delat Land

Delat Land

I dokumentarserien ‘Delat Land’ reiser Niklas Källner gjennom den svenske landsbygda og treffer mennesker som lenge har følt seg oversett av byboerne. Hvor stor har forskjellen mellom land og by egentlig blitt? Serien tar opp det aktuelle emnet urbanisering, der Sverige er det landet i EU som har den raskets voksende urbaniseringen av alle. Serien består av seks avsnitt, og alle har ulik tematikk. Bland annet inneholder serien episodene ’Krisande Mjölkbönder, ’Var är polisen?’, ´Flyktningvågen’ och ’Vårduppror’. Ble sendt på SVT Play og SVT i 2015.

Les mer
Skavlan

Skavlan

Skavlan har gjennom mer enn et tiår vært Skandinavias største talkshow. Fredrik Skavlan har gjort intervjuer med noen av verdens største stjerner, artister, politikere og akademikere. Programmet var særegent fordi det handlet like mye om gjestenes møte med hverandre som Fredriks intervju med den enkelte gjest. Programmet ble spilt inn i Stockholm, London og New York og det ble sendt på SVT og NRK, og på TV 2 fra 2018.

Les mer
& Skavlan

& Skavlan

"& Skavlan" er Fredrik Skavlans dybdeintervjuer med noen av verdens største stjerner innenfor ulike områder, der spesial-intervjuene er et resultat av et redaksjonelt kontaktnett som iblant gir muligheter utover det vi kan få til i studio. Tre intervjuer har blitt produsert så langt, med Woody Allen, Tony Blair og Justin Bieber. Les mer
I Särklass med Niklas

I Särklass med Niklas

Sverige har fått et nytt talkshow! I programmet I Särklass med Niklas ser vi journalisten og reporteren Niklas Källner – kjent som den finurlige reporteren i Skavlan gjennom 12 sesonger – ta for seg den klassiske TV-sjangeren. Niklas har gjennom sin unike intervjuteknikk og evne til å få mennesker til å åpne seg skapt fascinerende innhold i det korte og presise reportasjeformatet. Det har faktisk gått så bra at han har skrevet en bok om temaet. Men nå er det altså på tide å overføre Niklas harmløse intervjuteknikk til TV-studioet.

Les mer
Niklas Kjører

Niklas Kjører


Niklas, reporter i Skavlan, tar oss med på private samtaler i bilen når han kjører en gjest hjem fra kveldens innspilling av skandinavias største talk show.

Les mer
En Vakker Dag

En Vakker Dag


I ’En Vakker Dag’ inviterer Bjørn Eidsvåg tre kjente gjester hjem til sin bakgård. Her samles de rundt gode samtaler og flotte musikalske møter.
Les mer